Мисия на платформата Истински мед
Истински мед - снимка на корица за проекта с буркан мед

Pollenity е технологична компания, създадена през 2015 г. като Bee Smart Technologies. Разработваме сензорна технология, помагаща на пчеларите да се грижат по устойчив начин за пчелите си, като получават данни от кошерите си в реално време. Основният ни продукт – Beebot – е вътрекошерно устройство, следящо ключови показатели за пчелната колония и информиращо пчеларя за настъпили промени в съответния кошер.

Чрез наблюдаването на измененията в температурата и влажността в кошера, можем да засечем множество събития, свързани със здравето и силата на пчелното семейство. Beebot анализира и честотите, на които жужат пчелите, като по този начин получаваме ценна информация за тях и създаваме своеобразен речник между човека и пчелите.

Сензорните ни устройства са изцяло разработени в България и се използват от клиенти и пчелари на 5 континента.

Инфографика на Поленити: Интернет на пчелите

Тук можете да нучите Повече за Pollenity

Мисия на платформата

анимирана инфографика с 2 пчелни кошера
100% качествен мед
анимирано изображение на пчелар и надпис кошер
В подкрепа на българските пчелари
анимирано изображение на земното кълбо и пътят на пчелите
Помагаме на пчелите в световен мащаб
инфографика с дигитално пчеларство
С грижа за околната среда

Платформата Истински мед помага на българските пчелари да реализират продукцията си на честна цена и на консуматорите на мед да се сдобият със 100% чист истински мед с гарантирани качество и произход.
Медът, предлаган на платформата, е от производители, които използват нашата технология. Следим здравния статус на пчелите и тяхната продуктивност, като по този начин гарантираме, че пчелите са гледани по устойчив начин и са произвели качествен мед. Всяко бурканче мед директно финансира своя производител и същевременно помага за изграждането на устойчиво пчеларство в България.

инфографика с пътя на Поленити меда
Close Menu
×
×

Cart