Имунитет+

Моля съгласете се с Общите условия
Започни своя абонамент

подкрепяш директно български пчелар

ОПИСАНИЕ

Добавете към месечния си абонамент от програма Осинови кошер пакет Имунитет+. Всеки месец заедно с доставката на мед ще получавате 20 мл. прополисова тинктура (30%) и 100 гр. пчелен прашец.

Пчелният прашец е богат на витамини (в най-голямо количество А, В1, В5, В8, C, D, E) и минерали (цинк, магнезий, калий, мед, хром, калций, сребро), а прополисът укрепва имунната система и има силно противовъзпалително действие. С помощта на нашите пчелари, събрахме полезни рецепти за употребата на прашец, прополисова тинктура и мед, които можете да свалите под формата на електронна книжка след приключване на поръчката.

Пакет Имунитет+ се сключва за оставащия срок на основния абонамент от програма Осинови кошер и се продава единствено като добавка към програмата.

Пълните условия на пакет Имунитет+ можете да намерите тук: Общи условия пакет Имунитет+.

 

Доставка

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни чрез фирма Еконт до желан от Вас адрес или удобен офис на куриера и се начислява при завършване на поръчката.
Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

 

За пълна информация вижте описанието на пакета.

FAQ

Какво е платформата Истински мед?

“Истински мед” е платформа, свързваща български пчелари и крайни клиенти, търсещи истински качествен мед. Целта ни е да създадем устойчив пчеларски сектор в България, като осигурим честно заплащане за труда и усилията на пчеларите и същевременно предложим качествени продукти с гарантиран произход.

Кой произвежда меда?

Медът е произведен от български пчелари и всеки от застава с името си зад своя продукт. В кутията на меда ще намерите етикет, посочващ кой е пчеларят производител.

Как се гарантира качеството на меда?

Всяко бурканче мед, което достига до Вас, преминава през 3 лабораторни теста и се пакетира в цех сертифициран по стандартите на БАБХ. Така ние гарантираме, че медът е качествен, истински и опакован по всички хигиенни стандарти за хранителни продукти.

 

Проследяваме всяка стъпка от събрания от пчелите нектар, ваденето на меда до пакетирането и доставката му до Вашия дом.

Как помагам?

За да защитим пчелите на България, трябва да запазим пчеларите. Ниската изкупна цена на пчелните продукти е основната причина за големия брой отказващи се пчелари в последните години.

Затова от Истински мед изкупуваме продукцията от пчеларите на справедлива цена и ги свързваме с техните клиенти.

Всяко бурканче мед директно финансира пчеларя, а Вие получавате истински мед, тестван и пакетиран в сертифицирани фабрики.

Опитайте меда на нашите пчелари

Истински мед директно от производител. Всеки буркан е тестван и пакетиран в сертифициран цех.