Абонамент за мед

от 11.99 лв. / месец

 • icon

  1 буркан на месец

 • icon

  сертификат за подкрепа

 • icon

  стикер

 • icon

  интерактивен профил с информация за пчеларя

 • icon

  дигитални книжки с рецепти

 • icon

  засаждаме медоносно дърво за всеки абонамент

Изберете пчелар:

Всички

С пакет Абонамент за мед подкрепяте всички пчелари и ще получавате разнообразен мед от тях всеки месец.

Изберете период на плащане* :

11.99 лв. /на месец

143.88 лв. /годишно

Моля изберете период
Моля съгласете се с Общите условия
Започни своя абонамент

подкрепяш директно български пчелар

ОПИСАНИЕ

Програма “Осинови кошер” цели подкрепа на българския пчеларски сектор. С осиновяването на кошер директно подкрепяте пчеларя собственик, получавате истински качествен български мед и възможността да се докоснете до магията на пчелите.

С пакет Абонамент за мед се абонирате за доставка на един буркан (450 гр) мед месечно в продължение на 12 месеца. Ще получите още PDF сертификат за подкрепа (генерирането му се случва през профила Ви след завършване на поръчката), стикер, пакет с дигитални сувенири и дигитални книжки с рецепти.

От месец април 2021 г. даряваме на Гората.бг сумата за изработката на хартиен сертификат към всеки пакет за засаждането на медоносно дърво. Ако желаете, можете да поръчате и хартиен сертификат от тук.

Плащането се извършва с дебитна/кредитна карта или с наложен платеж, месечно или наведнъж за целия едногодишен период.

Ние доставяме меда всеки месец до желан от Вас адрес или удобен офис на Еконт. Доставката се извършва с фирма Еконт, струва 2 лв на месец или общо 24 лв за целия период и се начислява при завършване на поръчката.

Пълните условия на пакет Абонамент за мед можете да намерите тук: Общи условия на пакет Абонамент за мед

Доставка

Доставката се извършва в рамките на 7 работни дни чрез фирма Еконт до желан от Вас адрес или удобен офис на куриера и се начислява при завършване на поръчката.
Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

 

За пълна информация вижте описанието и общите условия на пакета.

FAQ

Какво е платформата Истински мед?

“Истински мед” е платформа, свързваща български пчелари и крайни клиенти, търсещи истински качествен мед. Целта ни е да създадем устойчив пчеларски сектор в България, като осигурим честно заплащане за труда и усилията на пчеларите и същевременно предложим качествени продукти с гарантиран произход.

Кой произвежда меда?

Медът е произведен от български пчелари и всеки от застава с името си зад своя продукт. В кутията на меда ще намерите етикет, посочващ кой е пчеларят производител.

Как се гарантира качеството на меда?

Всяко бурканче мед, което достига до Вас, преминава през 3 лабораторни теста и се пакетира в цех сертифициран по стандартите на БАБХ. Така ние гарантираме, че медът е качествен, истински и опакован по всички хигиенни стандарти за хранителни продукти.

 

Проследяваме всяка стъпка от събрания от пчелите нектар, ваденето на меда до пакетирането и доставката му до Вашия дом.

Как помагам?

За да защитим пчелите на България, трябва да запазим пчеларите. Ниската изкупна цена на пчелните продукти е основната причина за големия брой отказващи се пчелари в последните години.

Затова от Истински мед изкупуваме продукцията от пчеларите на справедлива цена и ги свързваме с техните клиенти.

Всяко бурканче мед директно финансира пчеларя, а Вие получавате истински мед, тестван и пакетиран в сертифицирани фабрики.