Дървена табелка с името на пчелата майка

8.99 лв.

Добавете дървена табелка с името на пчелата майка на Вашия осиновен кошер, за да остане траен спомен за участието Ви в програма „Осинови кошер“.

 

– размери: 16х5 см

– табелката ще бъде добавена към следваща периодична доставка на мед

 

Продуктът се предлага като добавка към съществуващ абонамент Осинови кошер и не се продава самостоятелно или в комбинация с индивидуални поръчки на мед.
Моля, добавете в кошницата си пакет Осинови кошер и се върнете отново, за да поръчате този продукт. Ако вече имате закупен пакет, моля, влезте в профила си, за да поръчате табелката.
Моля съгласете се с Общите условия

Купи - 8.99 лв

подкрепяш директно български пчелар

ОПИСАНИЕ

Добавете дървена табелка с името на пчелата майка на Вашия осиновен кошер, за да остане траен спомен за участието Ви в програма "Осинови кошер".   Продуктът не може да бъде поръчан самостоятелно, а само като част от активен абонамент Осинови кошер.    

Как помагам?

За да защитим пчелите на България, трябва да запазим пчеларите. Ниската изкупна цена на пчелните продукти е основната причина за големия брой отказващи се пчелари в последните години.

Затова от Истински мед изкупуваме продукцията от пчеларите на справедлива цена и ги свързваме с техните клиенти.

Всяко бурканче мед директно финансира пчеларя, а Вие получавате истински мед, тестван и пакетиран в сертифицирани фабрики.

Доставка на мед

Доставката се извършва в рамките на 7 работни дни с фирма Еконт до желан от Вас адрес или удобен офис на куриера и се начислява при завършване на поръчката.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

 

Доставката е безплатна при поръчка над 30 лв. и в размер на 5 лв. за поръчка под 30 лв.

FAQ

Какво е платформата Истински мед?

“Истински мед” е платформа, свързваща български пчелари и крайни клиенти, търсещи истински качествен мед. Целта ни е да създадем устойчив пчеларски сектор в България, като осигурим честно заплащане за труда и усилията на пчеларите и същевременно предложим качествени продукти с гарантиран произход.

Кой произвежда меда?

Медът е произведен от български пчелари и всеки от застава с името си зад своя продукт. В кутията на меда ще намерите етикет, посочващ кой е пчеларят производител.

Как се гарантира качеството на меда?

Всяко бурканче мед, което достига до Вас, преминава през 3 лабораторни теста и се пакетира в цех сертифициран по стандартите на БАБХ. Така ние гарантираме, че медът е качествен, истински и опакован по всички хигиенни стандарти за хранителни продукти.

 

Проследяваме всяка стъпка от събрания от пчелите нектар, ваденето на меда до пакетирането и доставката му до Вашия дом.