Имунопакет

35.90 лв.

⭐️ Вземи комплект имунопродукти и спести 14%

 

Съдържа:

🍯 Истински мед (450 г)

🍯 Имуно-о-мед (450 г)

🍯 20 мл прополис – по избор: натурален, с есенция от ягода или от мента и джинджифил

🍯 100 г прашец

Изчистване
Изчистване
Моля съгласете се с Общите условия

Купи - 35.90 лв

подкрепяш директно български пчелар

ОПИСАНИЕ

Тази зима избегнете досадните вируси и настинки със специалната ни селекция имуностимулиращи продукти. Вземете Имунопакет и спестете 14% от стойността на продуктите, ако ги купите по отделно.

Имунопакет съдържа:

🍯 буркан Истински мед (450 г)

🍯 буркан Имуно-о-мед (450 г) – Истински мед, джинджифил, куркума, черен пипер

🍯 20 мл. прополисова тинктура – по избор: натурална, с есенция от ягода или от мента и джинджифил

🍯 100 г пчелен прашец

Как помагам?

За да защитим пчелите на България, трябва да запазим пчеларите. Ниската изкупна цена на пчелните продукти е основната причина за големия брой отказващи се пчелари в последните години.

Затова от Истински мед изкупуваме продукцията от пчеларите на справедлива цена и ги свързваме с техните клиенти.

Всяко бурканче мед директно финансира пчеларя, а Вие получавате истински мед, тестван и пакетиран в сертифицирани фабрики.

Доставка

Доставката се извършва в рамките на 4 работни дни с фирма Еконт до желан от Вас адрес или удобен офис на куриера и се начислява при завършване на поръчката.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

 

Доставката е безплатна при поръчка над 50 лв. и в размер на 5 лв. за поръчка под 50 лв., освен ако в описанието на продукта не е упоменато друго.

FAQ

Какво е платформата Истински мед?

“Истински мед” е платформа, свързваща български пчелари и крайни клиенти, търсещи истински качествен мед. Целта ни е да създадем устойчив пчеларски сектор в България, като осигурим честно заплащане за труда и усилията на пчеларите и същевременно предложим качествени продукти с гарантиран произход.

Кой произвежда меда?

Медът е произведен от български пчелари и всеки от застава с името си зад своя продукт. В кутията на меда ще намерите етикет, посочващ кой е пчеларят производител.

Как се гарантира качеството на меда?

Всяко бурканче мед, което достига до Вас, преминава през 3 лабораторни теста и се пакетира в цех сертифициран по стандартите на БАБХ. Така ние гарантираме, че медът е качествен, истински и опакован по всички хигиенни стандарти за хранителни продукти.

 

Проследяваме всяка стъпка от събрания от пчелите нектар, ваденето на меда до пакетирането и доставката му до Вашия дом.

Опитайте меда на нашите пчелари

Истински мед директно от производител. Всеки буркан е тестван и пакетиран в сертифициран цех.