Био мед от липа и лавандула от Стефан

12.00 лв.

Висококачествен мед букет от липа и лавандула.

грамаж

450 гр.

вкус

липа лавандула

img

с.Звездица, област Варна

Изчерпан

Моля съгласете се с Общите условия

Купи - 12.00 лв

подкрепяш директно български пчелар

ОПИСАНИЕ

Висококачествен bio сертифициран липов мед, произведен от Стефан Стефанов

Стефан Стефанов отглежда 135 кошера в с.Звездица, област Варна. Започнало като хоби през 2008 г., днес пчеларството е негово призвание и професия. Той държи на качеството и постоянното усъвършенстване на своя пчелин, затова и търси модерни и иновативни начини да отглежда своите пчели. Заедно с неуморните си работнички, той произвежда био сертифициран липов мед с лавандула, който е събрал в себе си чистотата на нашата природа. Стефан участва в програмата "Осинови кошер" ???? Ето какво ни разказа Стефан: “Пчелар съм от 2008г. По професия съм машинен инженер, а освен това имах магазин за хранителни стоки. Любовта към природата и движението ме накараха да закупя два кошера от стари приятели пчелари. Започнах от любопитство, но след това се запалих и днес имам над 130 пчелни семейства. Удивен съм от живота на пчелите и работата с тях ме увлече. Пчелинът ми се намира на 200 м. от Варненското езеро, където има много влага и разнообразието от медоносни растения е голямо. Около него няма замърсяване и промишлени култури, което прави медът чист и органичен. Първият мед, който добих, подарих на приятели, а те се влюбиха в него. Поискаха да си купят още от него и тогава реших да се занимавам професионално с пчеларство. Преди това имах свой магазин, но го продадох и сега се препитавам само с пчеларство. Регистриран биопчелар съм от 2015 г. и реализирам своя мед в Германия. Гарантирам за качеството на своя мед с името си.”  

Как помагам?

За да защитим пчелите на България, трябва да запазим пчеларите. Ниската изкупна цена на пчелните продукти е основната причина за големия брой отказващи се пчелари в последните години.

Затова от Истински мед изкупуваме продукцията от пчеларите на справедлива цена и ги свързваме с техните клиенти.

Всяко бурканче мед директно финансира пчеларя, а Вие получавате истински мед, тестван и пакетиран в сертифицирани фабрики.

Доставка на мед

Доставката се извършва в рамките на 7 работни дни с фирма Еконт до желан от Вас адрес или удобен офис на куриера и се начислява при завършване на поръчката.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

 

Доставката е безплатна при поръчка над 30 лв. и в размер на 5 лв. за поръчка под 30 лв.

FAQ

Какво е платформата Истински мед?

“Истински мед” е платформа, свързваща български пчелари и крайни клиенти, търсещи истински качествен мед. Целта ни е да създадем устойчив пчеларски сектор в България, като осигурим честно заплащане за труда и усилията на пчеларите и същевременно предложим качествени продукти с гарантиран произход.

Кой произвежда меда?

Медът е произведен от български пчелари и всеки от застава с името си зад своя продукт. В кутията на меда ще намерите етикет, посочващ кой е пчеларят производител.

Как се гарантира качеството на меда?

Всяко бурканче мед, което достига до Вас, преминава през 3 лабораторни теста и се пакетира в цех сертифициран по стандартите на БАБХ. Така ние гарантираме, че медът е качествен, истински и опакован по всички хигиенни стандарти за хранителни продукти.

 

Проследяваме всяка стъпка от събрания от пчелите нектар, ваденето на меда до пакетирането и доставката му до Вашия дом.