Домашен мед букет от Михаела Колева | Истински мед

Selected:

Мед букет от Михаела Колева

12.00лв. 10.00лв.

Out of stock

Разпродажба!

Мед букет от Михаела Колева

12.00лв. 10.00лв.

  • Висококачествен полифлорен мед.
  • Букет от слънчоглед и полски билки.
  • Добит през 2020 г. в Долни Дъбник, област Плевен.
  • 450 гр.

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Домашен мед букет от Михаела

Михаела Колева сбъдва мечтата на своя баща, когато решава да развие семейния пчелин в Долни Дъбник и да се превърне неговото хоби в нещо повече. През 1998 г., когато тя се ражда, баща й има 5 кошера и практикува пчеларство от любов към природата. От дете Михаела се пленява от света на пчелите, а интересът става страст. Преди няколко години заедно баща си решават да започнат разрастване на пчелина и днес тя с помощта на цялото семейство отглежда 130 кошера. 

“Грижите за пчелите се поделят между цялото семейство. мен и моя приятел. Пчелинът се намира сред овощна градина в покрайнините на гр. Долни Дъбник. Той бе регистриран в областна дирекция “Земеделие” и БАБХ преди няколко години. Малко след това направихме сериозна модернизация, както на пчелните кошери, така и на помещенията, техниката за разпечатване и центрофугиране на меда. Направихме всичко това, за да можем да произвеждаме качествен, чист и вкусен мед. Към настоящия момент кошерите са 130 на брой, а медът който събират пчеличките ни е основно слънчогледов.“  – Михаела

Целта и старанието на цялото семейство е поддържането на здрав екологичен пчелин, за събирането качествения пчелен мед, който да може да достине до повече хора. Както и да допринесем за биоразнообразието и запазването на пчелите на България.

Също може да ви хареса…

Close Menu
×
×

Cart