Мед букет от сем. Омайски

10.00 лв.

  • Висококачествен полифлорен мед.
  • Букет от слънчоглед, липа и билки.
  • Добит през 2019 г. в Пернишка област.
  • 450 гр.

Изчерпан

Моля съгласете се с Общите условия

Купи - 10.00 лв

подкрепяш директно български пчелар

ОПИСАНИЕ

Висококачествен мед – букет от билки, слънчоглед и липа, произведен от сем. Омайски

Семейство Омайски е пример за една истинска семейна пчелна ферма. От дядо Омайски до внучетата – всички помагат на пчелина, който е разположен в село Друган, община Радомир, област Перник. Техните верни пчели се отплащат за грижите със сладкия букет от слънчоглед, липа и билки. Те разполагат с 50 кошера, но планират да добавят нови „жужащи“ членове на семейството съвсем скоро.

Сем. Омайски участват в програмата „Осинови кошер“ 🐝

Виктория Омайска ни разказа: „Всичко започна на шега преди малко повече от 3 години, когато решихме със семейството си да започнем хоби, с което да прекарваме повече време заедно. Моят дядо, Кирил Омайски, е имал няколко кошера преди години, с които е добивал мед само за нуждите на семейството. Баща ми – Валентин Омайски имаше 5 кошера през последните 15 години, които бяха също само за нуждите на семейството. През 2018 г. моят съпруг Калоян реши да разшири хобито и да го превърнем в нещо по-голямо, като в момента имаме 50 кошера. Удоволствието от пчеларстването, добива на мед и същевременно ползата от опазването на пчелите и допринасянето за опрашването на природата в нашия регион ни носи изключително удоволствие, както и удовлетвореност, че сме допринесли с нещо за природата.

Целта ни е да се опитаме да предложим качествен продукт, който да бъде същевременно полезен и достъпен за българския пазар. Бихме искали в дългосрочен план да се превърнем в разпознаваема марка за пчелни продукти. 

Сътрудничеството ни с „Истински мед“ е огромна възможност да популяризираме нашия продукт.“

Как помагам?

За да защитим пчелите на България, трябва да запазим пчеларите. Ниската изкупна цена на пчелните продукти е основната причина за големия брой отказващи се пчелари в последните години.

Затова от Истински мед изкупуваме продукцията от пчеларите на справедлива цена и ги свързваме с техните клиенти.

Всяко бурканче мед директно финансира пчеларя, а Вие получавате истински мед, тестван и пакетиран в сертифицирани фабрики.

Доставка

Доставката се извършва в рамките на 7 работни дни с фирма Еконт до желан от Вас адрес или удобен офис на куриера и се начислява при завършване на поръчката.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

 

Доставката е безплатна при поръчка над 50 лв. и в размер на 5 лв. за поръчка под 50 лв.

FAQ

Какво е платформата Истински мед?

“Истински мед” е платформа, свързваща български пчелари и крайни клиенти, търсещи истински качествен мед. Целта ни е да създадем устойчив пчеларски сектор в България, като осигурим честно заплащане за труда и усилията на пчеларите и същевременно предложим качествени продукти с гарантиран произход.

Кой произвежда меда?

Медът е произведен от български пчелари и всеки от застава с името си зад своя продукт. В кутията на меда ще намерите етикет, посочващ кой е пчеларят производител.

Как се гарантира качеството на меда?

Всяко бурканче мед, което достига до Вас, преминава през 3 лабораторни теста и се пакетира в цех сертифициран по стандартите на БАБХ. Така ние гарантираме, че медът е качествен, истински и опакован по всички хигиенни стандарти за хранителни продукти.

 

Проследяваме всяка стъпка от събрания от пчелите нектар, ваденето на меда до пакетирането и доставката му до Вашия дом.

Опитайте меда на нашите пчелари

Истински мед директно от производител. Всеки буркан е тестван и пакетиран в сертифициран цех.