Мед букет от сем. Омайски | Истински мед

Selected:

Мед букет от сем. Омайски

10.00лв.

Out of stock

Мед букет от сем. Омайски

10.00лв.

  • Висококачествен полифлорен мед.
  • Букет от слънчоглед, липа и билки.
  • Добит през 2019 г. в Пернишка област.
  • 450 гр.

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Висококачествен мед – букет от билки, слънчоглед и липа, произведен от сем. Омайски

Семейство Омайски е пример за една истинска семейна пчелна ферма. От дядо Омайски до внучетата – всички помагат на пчелина, който е разположен в село Друган, община Радомир, област Перник. Техните верни пчели се отплащат за грижите със сладкия букет от слънчоглед, липа и билки. Те разполагат с 50 кошера, но планират да добавят нови “жужащи” членове на семейството съвсем скоро.

Сем. Омайски участват в програмата “Осинови кошер” 🐝

Виктория Омайска ни разказа: “Всичко започна на шега преди малко повече от 3 години, когато решихме със семейството си да започнем хоби, с което да прекарваме повече време заедно. Моят дядо, Кирил Омайски, е имал няколко кошера преди години, с които е добивал мед само за нуждите на семейството. Баща ми – Валентин Омайски имаше 5 кошера през последните 15 години, които бяха също само за нуждите на семейството. През 2018 г. моят съпруг Калоян реши да разшири хобито и да го превърнем в нещо по-голямо, като в момента имаме 50 кошера. Удоволствието от пчеларстването, добива на мед и същевременно ползата от опазването на пчелите и допринасянето за опрашването на природата в нашия регион ни носи изключително удоволствие, както и удовлетвореност, че сме допринесли с нещо за природата.

Целта ни е да се опитаме да предложим качествен продукт, който да бъде същевременно полезен и достъпен за българския пазар. Бихме искали в дългосрочен план да се превърнем в разпознаваема марка за пчелни продукти. 

Сътрудничеството ни с “Истински мед” е огромна възможност да популяризираме нашия продукт.”

Също може да ви хареса…

Close Menu
×
×

Cart