Мед букет от Мария Станева

11.00 лв.

Мед от пролетни цветя и билки, реколта 2022 г. Подсилва имунната система и има антиоксидантни свойства.

грамаж

450 гр.

вкус

Пролетни цветя Билки

img

Мед букет, добит през 2022 г. в с. Житница, обл. Пловдив

Моля съгласете се с Общите условия

Купи - 11.00 лв

подкрепяш директно български пчелар

ОПИСАНИЕ

Мария Станева е на 58 години и живее в с. Житница. Нейният старт в пчеларството е преди 10 години като помощник на пчелина на сина й.

Ето и нейните думи:

 

„От година на година започнах не само да помагам, но и да се интересувам от пчелите и начина им на живот и развитие. Ставаше ми все по – интересно. Процесът на отглеждане на пчелно семейство е толкова различен и интригуващ за мен. Продуктите, които можеш да добиеш от пчелното семейство – мед, прашец, прополис, са продукти от природата, които за мен имат голяма лечебна сила. Това ме накара да създам мой собствен пчелин, който се състои от 94 пчелни семейства. Със всяка година любовта ми към пчелите и природата става все по голяма.“

 

Мария участва в програмата “Осинови кошер”.

Как помагам?

За да защитим пчелите на България, трябва да запазим пчеларите. Ниската изкупна цена на пчелните продукти е основната причина за големия брой отказващи се пчелари в последните години.

Затова от Истински мед изкупуваме продукцията от пчеларите на справедлива цена и ги свързваме с техните клиенти.

Всяко бурканче мед директно финансира пчеларя, а Вие получавате истински мед, тестван и пакетиран в сертифицирани фабрики.

Доставка

Доставката се извършва в рамките на 7 работни дни с фирма Еконт до желан от Вас адрес или удобен офис на куриера и се начислява при завършване на поръчката.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

 

Доставката е безплатна при поръчка над 50 лв. и в размер на 5 лв. за поръчка под 50 лв.

FAQ

Какво е платформата Истински мед?

“Истински мед” е платформа, свързваща български пчелари и крайни клиенти, търсещи истински качествен мед. Целта ни е да създадем устойчив пчеларски сектор в България, като осигурим честно заплащане за труда и усилията на пчеларите и същевременно предложим качествени продукти с гарантиран произход.

Кой произвежда меда?

Медът е произведен от български пчелари и всеки от застава с името си зад своя продукт. В кутията на меда ще намерите етикет, посочващ кой е пчеларят производител.

Как се гарантира качеството на меда?

Всяко бурканче мед, което достига до Вас, преминава през 3 лабораторни теста и се пакетира в цех сертифициран по стандартите на БАБХ. Така ние гарантираме, че медът е качествен, истински и опакован по всички хигиенни стандарти за хранителни продукти.

 

Проследяваме всяка стъпка от събрания от пчелите нектар, ваденето на меда до пакетирането и доставката му до Вашия дом.

Опитайте меда на нашите пчелари

Истински мед директно от производител. Всеки буркан е тестван и пакетиран в сертифициран цех.