Осинови кошер за 6 месеца

от 35.99 лв. / месец

 • icon

  3 буркана мед на месец с персонален етикет

 • icon

  сертификат за осиновяване

 • icon

  име на пчелата майка

 • icon

  персонализиран етикет

 • icon

  1 брандирана платнена торба и 1 стикер

 • icon

  интерактивен профил с информация за пчеларя

 • icon

  дигитални книжки с рецепти

 • icon

  дигитални сувенири

Изберете пчелар:

Всички

*може да изберете пчелар и след завършване на поръчката

Изберете период на плащане* :

35.99 лв. /на месец

215.94 лв. /за 6 месеца

Моля изберете период
Моля съгласете се с Общите условия
Започни своя абонамент

подкрепяш директно български пчелар

ОПИСАНИЕ

Програма “Осинови кошер” цели подкрепа на българския пчеларски сектор. С осиновяването на кошер директно подкрепяте пчеларя собственик, получавате истински качествен български мед и възможността да се докоснете до магията на пчелите. 

С пакет Осинови кошер се абонирате за 3 буркана мед с персонализиран етикет (по 450 гр всеки) месечно в продължение на 6 месеца. Можете да изберете да подкрепите конкретен пчелар и да получавате от неговата продукция или да подкрепите всички пчелари в платформата и да получавате селекция от наличните ни медове. Ще получите още PDF сертификат за подкрепа, брандирана платнена торба и стикер, пакет с дигитални сувенири и дигитални книжки с рецепти. Платнената торба служи за перфектен заместител на найлоновите торбички за пазар, а защо не и за аксесоар, с който да промотирате програма Осинови кошер?

 От месец април 2021 г. даряваме на Гората.бг сумата за изработката на хартиен сертификат към всеки пакет за засаждането на медоносно дърво. Ако желаете, можете да поръчате и хартиен сертификат от тук.

Плащането се извършва с дебитна/кредитна карта или с наложен платеж, месечно или наведнъж за целия шестмесечен период.

Ние доставяме меда безплатно всеки месец до желан от Вас адрес или удобен офис на Еконт. 

Пълните условия на пакет Осинови кошер за 6 месеца можете да намерите тук: Общи условия на пакет Осинови кошер за 6 месеца.

 

Доставка

Доставката се извършва в рамките на 7 работни дни чрез фирма Еконт до желан от Вас адрес или удобен офис на куриера и се начислява при завършване на поръчката.
Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

 

За пълна информация вижте описанието и общите условия на пакета.

FAQ

Какво е платформата Истински мед?

“Истински мед” е платформа, свързваща български пчелари и крайни клиенти, търсещи истински качествен мед. Целта ни е да създадем устойчив пчеларски сектор в България, като осигурим честно заплащане за труда и усилията на пчеларите и същевременно предложим качествени продукти с гарантиран произход.

Кой произвежда меда?

Медът е произведен от български пчелари и всеки от застава с името си зад своя продукт. В кутията на меда ще намерите етикет, посочващ кой е пчеларят производител.

Как се гарантира качеството на меда?

Всяко бурканче мед, което достига до Вас, преминава през 3 лабораторни теста и се пакетира в цех сертифициран по стандартите на БАБХ. Така ние гарантираме, че медът е качествен, истински и опакован по всички хигиенни стандарти за хранителни продукти.

 

Проследяваме всяка стъпка от събрания от пчелите нектар, ваденето на меда до пакетирането и доставката му до Вашия дом.

Как помагам?

За да защитим пчелите на България, трябва да запазим пчеларите. Ниската изкупна цена на пчелните продукти е основната причина за големия брой отказващи се пчелари в последните години.

Затова от Истински мед изкупуваме продукцията от пчеларите на справедлива цена и ги свързваме с техните клиенти.

Всяко бурканче мед директно финансира пчеларя, а Вие получавате истински мед, тестван и пакетиран в сертифицирани фабрики.