Открий своето приключенско АЗ с пътуване до тайна дестинация с Бронко

За изживяването

 

Искаш да пътуваш до уютно и красиво местенце сред природата, но нямаш време да организираш всичко или не се сещаш за локация? Довери се на Бронко. Те ще направят всичко вместо теб. В седмицата на пътуването ще получиш два тайни плика. В първия ще намериш информация за климат, храна, подходящи дрехи, разстояние в километри и време на пътуване до крайната цел. Във втория плик се крият упътванията до твоята тайна дестинация. Отвори второто писмо в деня на отпътуването и следвай инструкциите, за да бъде изненадата ти пълна!

 

С изживяването „Възраждането на едно българско село”, което ще получиш срещу твоите HoneyDrops, домакините ще ти помогнат да се докоснеш до едно позабравено минало и да се впуснеш в истинско приключение назад във времето. Ще се запознаеш с историята на едно селце, пречупена през модерния поглед на съвременните тенденции и ще се насладиш на вкусна, домашна кухня, гостоприемство и дива природа. Селцето се намира в местност, богата на природни феномени, а възможностите за различни приключения са многобройни!

5 налични

Моля съгласете се с Общите условия
0.00 лв.

Нямате достатъчно HoneyDrops, за да грабнете това изживяване.

Купи - 500

ОПИСАНИЕ

Тайната дестинация се намира да 2 часа и половина път с автомобил от София.

Цената включва 2 нощувки със закуски, 1 специален подарък с кауза от Бронко, 2 тайни плика с упътвания и информация за интересни места в района.

Подходящо за двойки, млади хора, група приятели, семейства с малки деца и възрастни.

Участниците пътуват със свой собствен транспорт, избират сами часа и началната точка на отпътуването си, единственото изискване е да са там в уречения ден.

Възможност за доплащане за вечеря – 30 лв. на човек на вечер (3 степенно меню с включена напитка) и обяд – 15 лв. на човек.

Позволено е настаняване с малки домашни любимци.

Локацията разполага с външен басейн през топлата половина на годината.

Чрез това пътуване ти подпомагаш живота в забравените български села.