Подкрепи кошер

  • icon

    2 буркана мед месечно

  • icon

    Сертификат за подкрепа

Изберете пчелар:

Всички

*може да изберете пчелар и след завършване на поръчката

Изберете период на плащане* :

лв. /на месец

лв. /годишно

Моля изберете период
Моля съгласете се с Общите условия
Започни своя абонамент

подкрепяш директно български пчелар

ОПИСАНИЕ

Програма „Осинови кошер“ цели подкрепа на българския пчеларски сектор. С осиновяването на кошер директно подкрепяте пчеларя собственик, получавате истински качествен български мед и възможността да се докоснете до магията на пчелите.

С пакет Подкрепи кошер се абонирате за 2 буркана (по 450 гр всеки) мед месечно, произведени от пчеларя, когото сте избрали да подкрепите. Ще получите PDF сертификат за подкрепа, брандирана платнена торба, стикер, пакет с дигитални сувенири и възможността да посетите Вашия кошер. В края на едногодишния период ще Ви изпратим и доклад за полезното действие на кошера за заобикалящата го природа. Платнената торба служи за перфектен заместител на найлоновите торбички за пазар, а защо не и за аксесоар, с който да промотирате програма Осинови кошер?

От месец април, парите за изработката на хартиен сертификат към всеки пакет, ще даряваме за засаждането на медоносно дърво към Гората.бг. Ако желаете, можете да поръчате и хартиен сертификат през линка, изпратен по имейл до Вас след закупуването на абонамента Ви.

Моля, изберете пчеларя, когото да подкрепите и периода, на който искате да плащате едногодишния си абонамент – на равни месечни вноски от 19.99 лв всяка или наведнъж за цялата година – 239.88 лв. Плащането се извършва с дебитна/кредитна карта или с наложен платеж. Ако изберете месечно плащане с карта, след въвеждането на данните на картата Ви, всеки месец автоматично ще теглим месечната такса от сметката Ви.

Ние доставяме меда веднъж месечно до желан от Вас адрес. Доставката се извършва с фирма Еконт и струва 2 лв. на месец при месечни плащания и общо 20 лв за целия период при годишно плащане. Ако предпочитате да получите меда си в офис на Еконт, моля, напишете адреса на желания от вас клон в полето „Бележки към поръчката“.

Пълните условия на пакет Подкрепи кошер можете да намерите тук: Общи условия за пакет Подкрепи кошер

Доставка

Доставката се извършва в рамките на 7 работни дни чрез фирма Еконт до желан от Вас адрес или удобен офис на куриера и се начислява при завършване на поръчката.
Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

 

За пълна информация вижте описанието и общите условия на пакета.

FAQ

Какво е платформата Истински мед?

“Истински мед” е платформа, свързваща български пчелари и крайни клиенти, търсещи истински качествен мед. Целта ни е да създадем устойчив пчеларски сектор в България, като осигурим честно заплащане за труда и усилията на пчеларите и същевременно предложим качествени продукти с гарантиран произход.

Кой произвежда меда?

Медът е произведен от български пчелари и всеки от застава с името си зад своя продукт. В кутията на меда ще намерите етикет, посочващ кой е пчеларят производител.

Как се гарантира качеството на меда?

Всяко бурканче мед, което достига до Вас, преминава през 3 лабораторни теста и се пакетира в цех сертифициран по стандартите на БАБХ. Така ние гарантираме, че медът е качествен, истински и опакован по всички хигиенни стандарти за хранителни продукти.

 

Проследяваме всяка стъпка от събрания от пчелите нектар, ваденето на меда до пакетирането и доставката му до Вашия дом.

Как помагам?

За да защитим пчелите на България, трябва да запазим пчеларите. Ниската изкупна цена на пчелните продукти е основната причина за големия брой отказващи се пчелари в последните години.

Затова от Истински мед изкупуваме продукцията от пчеларите на справедлива цена и ги свързваме с техните клиенти.

Всяко бурканче мед директно финансира пчеларя, а Вие получавате истински мед, тестван и пакетиран в сертифицирани фабрики.