Подаръкът на пчелите

25.99 лв.

грамаж

Подаръкът на пчелите гр.

За продукта:

  • 2 различни буркана мед от нашите пчелари
  • 100 гр. пчелен прашец
  • 20 мл. прополисова тинктура
  • + бонус: електронна книжка с рецепти, грижливо събирани от нашите пчелари

Налично за предварителни продажби

Моля съгласете се с Общите условия

Купи - 25.99 лв

подкрепяш директно български пчелар

ОПИСАНИЕ

Подсилете организма си с природните дарове на пчелите! ????

С пакет „Подаръкът на пчелите“ получавате: 2 различни буркана (по 450 гр всеки) мед от нашите пчелари, 100 гр. пчелен прашец и 20 мл. клеева тинктура (30% разтвор на прополис).

  • Пчелният прашец е богат на витамини (в най-голямо количество А, В1, В5, В8, C, D, E) и минерали (цинк, магнезий, калий, мед, хром, калций, сребро)
  • Прополисът укрепва имунната система и има силно противовъзпалително действие.
  • В комбинация с истински български мед те стават незаменими супер храни. Ще получите 2 различни вида мед, за да се насладите на разнообразието на българската природа и да се възползвате от полезните свойства, които всеки вид мед събира в себе си.

С помощта на нашите пчелари, събрахме в електронна книжка полезни рецепти за употребата на прашец, прополисова тинктура и мед, които можете да свалите от профила си след приключване на поръчката.

Доставката се извършва от фирма Еконт и е на цена от 2 лв. При поръчка над 30 лв. доставката е безплатна.

Ако желаете да се абонирате за месечни доставки на пакет „Подаръкът на пчелите“, моля, посетете страницата за абонамент.

Как помагам?

За да защитим пчелите на България, трябва да запазим пчеларите. Ниската изкупна цена на пчелните продукти е основната причина за големия брой отказващи се пчелари в последните години.

Затова от Истински мед изкупуваме продукцията от пчеларите на справедлива цена и ги свързваме с техните клиенти.

Всяко бурканче мед директно финансира пчеларя, а Вие получавате истински мед, тестван и пакетиран в сертифицирани фабрики.

Доставка на мед

Доставката се извършва в рамките на 7 работни дни с фирма Еконт до желан от Вас адрес или удобен офис на куриера и се начислява при завършване на поръчката.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

 

Доставката е безплатна при поръчка над 30 лв. и в размер на 5 лв. за поръчка под 30 лв.

FAQ

Какво е платформата Истински мед?

“Истински мед” е платформа, свързваща български пчелари и крайни клиенти, търсещи истински качествен мед. Целта ни е да създадем устойчив пчеларски сектор в България, като осигурим честно заплащане за труда и усилията на пчеларите и същевременно предложим качествени продукти с гарантиран произход.

Кой произвежда меда?

Медът е произведен от български пчелари и всеки от застава с името си зад своя продукт. В кутията на меда ще намерите етикет, посочващ кой е пчеларят производител.

Как се гарантира качеството на меда?

Всяко бурканче мед, което достига до Вас, преминава през 3 лабораторни теста и се пакетира в цех сертифициран по стандартите на БАБХ. Така ние гарантираме, че медът е качествен, истински и опакован по всички хигиенни стандарти за хранителни продукти.

 

Проследяваме всяка стъпка от събрания от пчелите нектар, ваденето на меда до пакетирането и доставката му до Вашия дом.