Подаръкът на пчелите - Истински мед от Поленити

Selected:

Подаръкът на пчелите

От: 25.99лв. / month for 12 months

Подаръкът на пчелите

От: 25.99лв. / month for 12 months

Годишен абонамент за месечни доставки на:

  • 2 буркана мед от нашите пчелари
  • 100 гр. пчелен прашец
  • 20 мл. прополисова тинктура

+ бонус: електронна книжка с рецепти, грижливо събирани от нашите пчелари

  • годишно
  • на месец
Clear
Код: Няма Категория:

Описание

Подсилете организма си с природните дарове на пчелите! 🐝

С абонамент “Подаръкът на пчелите” всеки месец ще получавате: 2 буркана (по 450 гр всеки) мед от нашите пчелари, 100 гр. пчелен прашец и 20 мл. клеева тинктура (30% разтвор на прополис).

  • Пчелният прашец е богат на витамини (в най-голямо количество А, В1, В5, В8, C, D, E) и минерали (цинк, магнезий, калий, мед, хром, калций, сребро)
  • Прополисът укрепва имунната система и има силно противовъзпалително действие.
  • В комбинация с истински български мед те стават незаменими супер храни. Всеки месец ще ви доставяме различен вид мед, за да се насладите на разнообразието на българската природа и да се възползвате от полезните свойства на различните видове мед.

С помощта на нашите пчелари, събрахме в електронна книжка полезни рецепти за употребата на прашец, прополисова тинктура и мед, които можете да свалите от профила си след приключване на поръчката.

Ще доставяме пакета веднъж месечно до желан от Вас адрес. В рамките на град София доставките са безплатни и се извършват от нашия доставчик в делнични дни между 10 и 18 ч. За страната работим с фирма Еконт, като доставката е за сметка на получателя.

Плащането се извършва с дебитна/кредитна карта. Ако изберете месечно плащане, след въвеждането на данните на картата Ви, всеки месец автоматично ще теглим месечната такса от сметката Ви. Ако предпочитате да плащате абонамента си с наложен платеж при доставка, моля, пишете ни.

 

Пълните условия на пакет Подаръкът на пчелите можете да намерите тук: Общи условия

 

Допълнителна информация

Период на плащане

годишно, на месец

Close Menu
×
×

Cart