Подаръкът на пчелите – Абонамент

лв.

Годишен абонамент за месечни доставки на:

  • 2 буркана мед от нашите пчелари
  • 100 гр. пчелен прашец
  • 20 мл. прополисова тинктура

+ бонус: пакет с дигитални сувенири и електронна книжка с рецепти, грижливо събирани от нашите пчелари

В момента този артикул не е наличен.

Моля съгласете се с Общите условия

Купи - лв

подкрепяш директно български пчелар

ОПИСАНИЕ

Подсилете организма си с природните дарове на пчелите! 🐝

С абонамент „Подаръкът на пчелите“ всеки месец ще получавате: 2 буркана (по 450 гр всеки) мед от нашите пчелари, 100 гр. пчелен прашец и 20 мл. клеева тинктура (30% разтвор на прополис).

  • Пчелният прашец е богат на витамини (в най-голямо количество А, В1, В5, В8, C, D, E) и минерали (цинк, магнезий, калий, мед, хром, калций, сребро)
  • Прополисът укрепва имунната система и има силно противовъзпалително действие.
  • В комбинация с истински български мед те стават незаменими супер храни. Всеки месец ще ви доставяме различен вид мед, за да се насладите на разнообразието на българската природа и да се възползвате от полезните свойства на различните видове мед.

С помощта на нашите пчелари, събрахме в електронна книжка полезни рецепти за употребата на прашец, прополисова тинктура и мед, които можете да свалите от профила си след приключване на поръчката.

Ние доставяме меда веднъж месечно безплатно до желан от Вас адрес. Ако предпочитате да получите меда си в офис на Еконт, моля, напишете адреса на желания от Вас клон в полето „Бележки към поръчката“.

Плащането се извършва с дебитна/кредитна карта. Ако изберете месечно плащане, след въвеждането на данните на картата Ви, всеки месец автоматично ще теглим месечната такса от сметката Ви. Ако предпочитате да плащате абонамента си с наложен платеж при доставка, моля, пишете ни.

Ако желаете да поръчате пакет „Подаръкът на пчелите“ еднократно, моля, последвайте този линк.

Пълните условия на пакет Подаръкът на пчелите можете да намерите тук: Общи условия

 

Как помагам?

За да защитим пчелите на България, трябва да запазим пчеларите. Ниската изкупна цена на пчелните продукти е основната причина за големия брой отказващи се пчелари в последните години.

Затова от Истински мед изкупуваме продукцията от пчеларите на справедлива цена и ги свързваме с техните клиенти.

Всяко бурканче мед директно финансира пчеларя, а Вие получавате истински мед, тестван и пакетиран в сертифицирани фабрики.

Доставка на мед

Доставката се извършва в рамките на 7 работни дни с фирма Еконт до желан от Вас адрес или удобен офис на куриера и се начислява при завършване на поръчката.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

 

Доставката е безплатна при поръчка над 30 лв. и в размер на 5 лв. за поръчка под 30 лв.

FAQ

Какво е платформата Истински мед?

“Истински мед” е платформа, свързваща български пчелари и крайни клиенти, търсещи истински качествен мед. Целта ни е да създадем устойчив пчеларски сектор в България, като осигурим честно заплащане за труда и усилията на пчеларите и същевременно предложим качествени продукти с гарантиран произход.

Кой произвежда меда?

Медът е произведен от български пчелари и всеки от застава с името си зад своя продукт. В кутията на меда ще намерите етикет, посочващ кой е пчеларят производител.

Как се гарантира качеството на меда?

Всяко бурканче мед, което достига до Вас, преминава през 3 лабораторни теста и се пакетира в цех сертифициран по стандартите на БАБХ. Така ние гарантираме, че медът е качествен, истински и опакован по всички хигиенни стандарти за хранителни продукти.

 

Проследяваме всяка стъпка от събрания от пчелите нектар, ваденето на меда до пакетирането и доставката му до Вашия дом.