Подкрепи кошер

от 21.99 лв. / месец

 • icon

  2 буркана мед месечно

 • icon

  сертификат за подкрепа

 • icon

  1 брандирана платнена торба и 1 стикер

 • icon

  интерактивен профил с информация за пчеларя

 • icon

  дигитални книжки с рецепти

 • icon

  засаждаме медоносно дърво за всеки абонамент

Изберете пчелар:

Всички

*може да изберете пчелар и след завършване на поръчката

Изберете период на плащане* :

21.99 лв. /на месец

263.88 лв. /годишно

Моля изберете период
Моля съгласете се с Общите условия
Започни своя абонамент

подкрепяш директно български пчелар

ОПИСАНИЕ

Програма „Осинови кошер“ цели подкрепа на българския пчеларски сектор. С осиновяването на кошер директно подкрепяте пчеларя собственик, получавате истински качествен български мед и възможността да се докоснете до магията на пчелите.

С пакет Подкрепи кошер се абонирате за 2 буркана (по 450 гр всеки) мед месечно, произведени от пчеларя, когото сте избрали да подкрепите (или селекция от медове, ако сте избрали да подкрепите всички пчелари). Ще получите PDF сертификат за подкрепа, брандирани платнена торба и стикер, пакет с дигитални сувенири и дигитални книжки с рецепти. Платнената торба служи за перфектен заместител на найлоновите торбички за пазар, а защо не и за аксесоар, с който да промотирате програма Осинови кошер?

От месец април 2021 г. даряваме на Гората.бг сумата за изработката на хартиен сертификат към всеки пакет  за засаждането на медоносно дърво. Ако желаете, можете да поръчате и хартиен сертификат през линка, изпратен по имейл до Вас след закупуването на абонамента Ви.

Моля, изберете пчеларя, когото да подкрепите и периода, на който искате да плащате едногодишния си абонамент – на равни месечни вноски от 21.99 лв всяка или наведнъж за цялата година – 263.88 лв. Плащането се извършва с дебитна/кредитна карта или с наложен платеж. Ако изберете месечно плащане с карта, след въвеждането на данните на картата Ви, всеки месец автоматично ще теглим месечната такса от сметката Ви.

Ние доставяме меда веднъж месечно до желан от Вас адрес или удобен офис на Еконт. Доставката се извършва с фирма Еконт и се начислява при завършване на поръчката: 3 лв. на месец при месечни плащания и общо 30 лв за целия период при годишно плащане. Можете да изберете дали да получавате меда си до адрес или в удобен за Вас офис на Еконт при завършване на поръчката си.

Пълните условия на пакет Подкрепи кошер можете да намерите тук: Общи условия за пакет Подкрепи кошер

Доставка

Доставката се извършва в рамките на 7 работни дни чрез фирма Еконт до желан от Вас адрес или удобен офис на куриера и се начислява при завършване на поръчката.
Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

 

За пълна информация вижте описанието и общите условия на пакета.

FAQ

Какво е платформата Истински мед?

“Истински мед” е платформа, свързваща български пчелари и крайни клиенти, търсещи истински качествен мед. Целта ни е да създадем устойчив пчеларски сектор в България, като осигурим честно заплащане за труда и усилията на пчеларите и същевременно предложим качествени продукти с гарантиран произход.

Кой произвежда меда?

Медът е произведен от български пчелари и всеки от застава с името си зад своя продукт. В кутията на меда ще намерите етикет, посочващ кой е пчеларят производител.

Как се гарантира качеството на меда?

Всяко бурканче мед, което достига до Вас, преминава през 3 лабораторни теста и се пакетира в цех сертифициран по стандартите на БАБХ. Така ние гарантираме, че медът е качествен, истински и опакован по всички хигиенни стандарти за хранителни продукти.

 

Проследяваме всяка стъпка от събрания от пчелите нектар, ваденето на меда до пакетирането и доставката му до Вашия дом.

Как помагам?

За да защитим пчелите на България, трябва да запазим пчеларите. Ниската изкупна цена на пчелните продукти е основната причина за големия брой отказващи се пчелари в последните години.

Затова от Истински мед изкупуваме продукцията от пчеларите на справедлива цена и ги свързваме с техните клиенти.

Всяко бурканче мед директно финансира пчеларя, а Вие получавате истински мед, тестван и пакетиран в сертифицирани фабрики.