Мед букет от Сергей

10.00 лв.

  • Висококачествен полифлорен мед
  • От района на Софийското поле
  • Златист цвят и богат вкус на липа, акация, билки и слънчоглед
  • 450 гр.

Изчерпан

Моля съгласете се с Общите условия

Купи - 10.00 лв

подкрепяш директно български пчелар

ОПИСАНИЕ

Висококачествен мед букет от Сергей Петров

Сергей Петров се грижи за пчели от 4 години. През 2013 г. решил да стане пчелар и потърсил в интернет информация как да започне. Вместо полезни съвети обаче повечето резултати показвали стряскащи статистики за измирането на пчелите в световен мащаб. Като инженер, Сергей се изненадал как учените все още не са намерили решение на проблема и решил да вложи знанията и усилията си в разработването на технология, помагаща на пчеларите да се грижат по-ефективно за пчелите си. Така се родила идеята за Beebot - сензорното ни устройство, следящо ключови показатели в кошера и алармиращо пчеларя, когато пчелите му имат нужда от него.   Сергей Петров като пчелар менажира кошероте от своя пчелин   Днес пчелинът на Сергей и Pollenity е един от най-модерните пчелини не само в България, но може би и в света. В десетте му кошера има инсталирани Beebot устройства и hiveBase везни. За Сергей пчелите са мисия. Той вярва, че човечеството трябва да положи всички възможни усилия да ги спаси от изчезване, за да запазим биоразнообразието на планетата и да осигурим разнообразна диета не само за нас, но и за бъдещите поколения. Пчелите на Сергей събират нектар и прашец около с. Петърч, Софийска област. Медът, който произвеждат, е полифлорен, богат на полски билки, липа, акация и слънчоглед.

Как помагам?

За да защитим пчелите на България, трябва да запазим пчеларите. Ниската изкупна цена на пчелните продукти е основната причина за големия брой отказващи се пчелари в последните години.

Затова от Истински мед изкупуваме продукцията от пчеларите на справедлива цена и ги свързваме с техните клиенти.

Всяко бурканче мед директно финансира пчеларя, а Вие получавате истински мед, тестван и пакетиран в сертифицирани фабрики.

Доставка на мед

Доставката се извършва в рамките на 7 работни дни с фирма Еконт до желан от Вас адрес или удобен офис на куриера и се начислява при завършване на поръчката.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

 

Доставката е безплатна при поръчка над 30 лв. и в размер на 5 лв. за поръчка под 30 лв.

FAQ

Какво е платформата Истински мед?

“Истински мед” е платформа, свързваща български пчелари и крайни клиенти, търсещи истински качествен мед. Целта ни е да създадем устойчив пчеларски сектор в България, като осигурим честно заплащане за труда и усилията на пчеларите и същевременно предложим качествени продукти с гарантиран произход.

Кой произвежда меда?

Медът е произведен от български пчелари и всеки от застава с името си зад своя продукт. В кутията на меда ще намерите етикет, посочващ кой е пчеларят производител.

Как се гарантира качеството на меда?

Всяко бурканче мед, което достига до Вас, преминава през 3 лабораторни теста и се пакетира в цех сертифициран по стандартите на БАБХ. Така ние гарантираме, че медът е качествен, истински и опакован по всички хигиенни стандарти за хранителни продукти.

 

Проследяваме всяка стъпка от събрания от пчелите нектар, ваденето на меда до пакетирането и доставката му до Вашия дом.