Висококачествен мед букет от Сергей Петров | Истински мед

Selected:

Мед букет от Сергей

10.00лв.

Out of stock

Мед букет от Сергей

10.00лв.

  • Висококачествен полифлорен мед
  • От района на Софийското поле
  • Златист цвят и богат вкус на липа, акация, билки и слънчоглед
  • 450 гр.

Изчерпан

Категория:

Описание

Висококачествен мед букет от Сергей Петров

Сергей Петров се грижи за пчели от 4 години. През 2013 г. решил да стане пчелар и потърсил в интернет информация как да започне. Вместо полезни съвети обаче повечето резултати показвали стряскащи статистики за измирането на пчелите в световен мащаб. Като инженер, Сергей се изненадал как учените все още не са намерили решение на проблема и решил да вложи знанията и усилията си в разработването на технология, помагаща на пчеларите да се грижат по-ефективно за пчелите си. Така се родила идеята за Beebot – сензорното ни устройство, следящо ключови показатели в кошера и алармиращо пчеларя, когато пчелите му имат нужда от него.

 

Сергей Петров като пчелар менажира кошероте от своя пчелин

 

Днес пчелинът на Сергей и Pollenity е един от най-модерните пчелини не само в България, но може би и в света. В десетте му кошера има инсталирани Beebot устройства и hiveBase везни. За Сергей пчелите са мисия. Той вярва, че човечеството трябва да положи всички възможни усилия да ги спаси от изчезване, за да запазим биоразнообразието на планетата и да осигурим разнообразна диета не само за нас, но и за бъдещите поколения.

Пчелите на Сергей събират нектар и прашец около с. Петърч, Софийска област. Медът, който произвеждат, е полифлорен, богат на полски билки, липа, акация и слънчоглед.

Допълнителна информация

Добавете коледна опаковка

Да, Не

Close Menu
×
×

Cart