Мед букет от Веселина

11.00 лв.

  • Висококачествен полифлорен мед от Родопите

грамаж

450 гр.

вкус

липа акация горски билки слънчоглед

img

с. Брягово, в подножието на Средни Родопи

Изчерпан

Моля съгласете се с Общите условия

Купи - 11.00 лв

подкрепяш директно български пчелар

ОПИСАНИЕ

Веселина Димитрова започва да се занимава активно с пчеларство през 2013 г., когато дядо ѝ ѝ подарява 20 кошера. Със средства, отпуснати по програми за финансиране на пчеларството, си купува първата центрофуга и започва да разраства пчелина си. Днес се грижи за 30 кошера. Смята, че това е оптималната бройка за пчелар, който има и дневна работа, а за пчелите си се грижи през свободното време. Пчелинът на Веселина се намира в с. Брягово, в подножието на Средни Родопи, където пчелите имат достъп до разнообразна паша - липа, акация, горски билки, слънчоглед.

Как помагам?

За да защитим пчелите на България, трябва да запазим пчеларите. Ниската изкупна цена на пчелните продукти е основната причина за големия брой отказващи се пчелари в последните години.

Затова от Истински мед изкупуваме продукцията от пчеларите на справедлива цена и ги свързваме с техните клиенти.

Всяко бурканче мед директно финансира пчеларя, а Вие получавате истински мед, тестван и пакетиран в сертифицирани фабрики.

Доставка на мед

Доставката се извършва в рамките на 7 работни дни с фирма Еконт до желан от Вас адрес или удобен офис на куриера и се начислява при завършване на поръчката.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

 

Доставката е безплатна при поръчка над 30 лв. и в размер на 5 лв. за поръчка под 30 лв.

FAQ

Какво е платформата Истински мед?

“Истински мед” е платформа, свързваща български пчелари и крайни клиенти, търсещи истински качествен мед. Целта ни е да създадем устойчив пчеларски сектор в България, като осигурим честно заплащане за труда и усилията на пчеларите и същевременно предложим качествени продукти с гарантиран произход.

Кой произвежда меда?

Медът е произведен от български пчелари и всеки от застава с името си зад своя продукт. В кутията на меда ще намерите етикет, посочващ кой е пчеларят производител.

Как се гарантира качеството на меда?

Всяко бурканче мед, което достига до Вас, преминава през 3 лабораторни теста и се пакетира в цех сертифициран по стандартите на БАБХ. Така ние гарантираме, че медът е качествен, истински и опакован по всички хигиенни стандарти за хранителни продукти.

 

Проследяваме всяка стъпка от събрания от пчелите нектар, ваденето на меда до пакетирането и доставката му до Вашия дом.