Посещение на пчелин

25 лв.

За продукта:

  • среща с пчелар на пчелина му
  • предпазно облекло и инструкции за безопасност
  • логистична и организационна информация
Моля съгласете се с Общите условия

Купи - 25 лв

подкрепяш директно български пчелар

ОПИСАНИЕ

Добавете към своя абонамент посещение на пчелина на избран от Вас пчелар!

Посещенията се извършват в топлите месеци от годината, когато пчелите са активни и на пчелина има работа. По този начин преживяването Ви ще е най-пълноценно и ще можете да се докоснете до магията на пчелите!

 

Посещението включва:

  • логистична информация и връзка с пчеларя – ще се свържем с Вас в началото на активния период за пчелите, за да изберете пчелар и удобно за Вас време да го посетите. Преди посещението ще Ви съдействаме с логистична и организационна информация
  • предпазно облекло и инструкции за безопасност
  • среща с пчеларя на пчелина му – всяко посещение е индивидуално и различно, но можете да очаквате пчеларят да Ви покаже кошерите, да Ви разкаже за живота на пчелите и за работата на пчелина и да отговори на въпросите Ви

 

Допълнителна информация за посещенията можете да намерите в този блог пост.

 

Важно! Посещението може да бъде заплатено единствено с карта, ако не е продружено с друг физически продукт в кошницата Ви.

Как помагам?

За да защитим пчелите на България, трябва да запазим пчеларите. Ниската изкупна цена на пчелните продукти е основната причина за големия брой отказващи се пчелари в последните години.

Затова от Истински мед изкупуваме продукцията от пчеларите на справедлива цена и ги свързваме с техните клиенти.

Всяко бурканче мед директно финансира пчеларя, а Вие получавате истински мед, тестван и пакетиран в сертифицирани фабрики.

Доставка

Доставката се извършва в рамките на 4 работни дни с фирма Еконт до желан от Вас адрес или удобен офис на куриера и се начислява при завършване на поръчката.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

 

Доставката е безплатна при поръчка над 50 лв. и в размер на 5 лв. за поръчка под 50 лв., освен ако в описанието на продукта не е упоменато друго.

FAQ

Какво е платформата Истински мед?

“Истински мед” е платформа, свързваща български пчелари и крайни клиенти, търсещи истински качествен мед. Целта ни е да създадем устойчив пчеларски сектор в България, като осигурим честно заплащане за труда и усилията на пчеларите и същевременно предложим качествени продукти с гарантиран произход.

Кой произвежда меда?

Медът е произведен от български пчелари и всеки от застава с името си зад своя продукт. В кутията на меда ще намерите етикет, посочващ кой е пчеларят производител.

Как се гарантира качеството на меда?

Всяко бурканче мед, което достига до Вас, преминава през 3 лабораторни теста и се пакетира в цех сертифициран по стандартите на БАБХ. Така ние гарантираме, че медът е качествен, истински и опакован по всички хигиенни стандарти за хранителни продукти.

 

Проследяваме всяка стъпка от събрания от пчелите нектар, ваденето на меда до пакетирането и доставката му до Вашия дом.

Опитайте меда на нашите пчелари

Истински мед директно от производител. Всеки буркан е тестван и пакетиран в сертифициран цех.