Дигитализацията и удобството е в основата на Истински мед, тъй като предлагаме изцяло дигитална услуга. Поради тази причина, още от самото начало всички наши клиенти, които поръчват от онлайн магазина ни или имат месечен абонамент “Осинови кошер”, имат улеснението да плащат бързо и лесно изцяло онлайн.

 

Дигитализацията е в основата на платформата Истински мед

Още от основаването на компанията ни ние вярваме, че иновативните технологии, които обединяват традицията и изискванията на съвременното общество, ще ни помогнат да се преборим с негативната тенденция за изчезването на пчелите (т.нар. Синдром на празния кошер) и трудностите, които пчеларите срещат при грижите за малките опрашители.

Това ни мотивира да създадем нашия Beebot – вътрекошерно сензорно устройство, способно да следи ключови показатели за пчелните семейства, като температурата, влажността и честотата на жужене. То предоставя на пчеларите ценна информация в реално време за здравето и продуктивността на пчелите, помагайки на пчеларите дистанционно да наблюдават за промени в кошера. Beebot, разработен и произведен в България, достига успешно до пчелари по света, подкрепяйки устойчивото развитие на пчеларството.

 

Бързи, лесни и сигурни плащания с myPOS

При създаването на нашата платформа и за улеснение на клиентите, ние се нуждаехме от доверен партньор, който може да отговори на всички наши нужди. Така пътищата ни с myPOS България се срещнаха и те намериха решение на всеки един казус.

За онлайн магазина ни интегрирахме myPOS онлайн чекаут, предлагайки разнообразие от платежни методи, което е огромно улеснение на нашите клиенти.

Оборудвахме се и с ПОС терминала myPOS Mini, който ни служи като верен помощник за приемане на картови плащания, що се отнася до физическото ни присъствие по време на събития или базари, като “Денят на пчелите”.

За удобство на нашите клиенти използваме също услугата “Искане за плащане”. Това е иновативен метод, който позволява плащания от клиенти дори от разстояние. Представлява платежен линк, който можем да изпратим по имейл, чат или SMS. След натискане на линка се отваря сигурна страница, в която клиентът да попълни данните си и да завърши плащането.

 

Още проекти, по които работим

Лоялната ни програмата “HoneyPot” е друг проект, с който много се гордеем. Създадохме го с много любов, заедно с дългогодишните ни партньори Mastercard България. Тя позволява на всеки потребител да трупа медени токени HoneyDrops в своя портфейл, като заплаща поръчките си онлайн със своята Mastercard. След натрупването на определен брой токени, всеки клиент има възможност да ги размени за различни подаръци и незабравими преживявания, които да сподели с любими хора или да запази за себе си. А благодарение на нашия платежен партньор myPOS Bulgaria, онлайн плащанията в нашата платформа, се случват бързо, лесно и удобно за всеки, направил поръчка или създал абонамент “Осинови кошер”.

Научи повече за програмата тук.

 

Благодарим на нашите приятели и партньори от Mastercard и myPOS Bulgaria, които са неотлъчно до нас и правят всичко това възможно.

 

банер за персонализиран абонамент на мед