Корпоративна социална отговорност - програма Осинови кошер
анимирана картинка с два кошера и пчела в сърце

"Осинови кошер" за корпоративни клиенти

Програма за корпоративна социална отговорност, подкрепяща българските пчелари и каузата на пчелите

Социално отговорни програми

банер на Осинови кошер

Осинови кошер

“Осинови кошер” за корпоративни клиенти е социално отговорна програма, която предлага комплексно решение за проблемите в пчеларската индустрия. Осигурява гарантирана подкрепа за пчеларите, които ще полагат грижи за вашия кошер и ги стимулира да увеличат популацията на пчели в техния регион. Чрез нея служителите в компанията ще могат да се докоснат лично до света на пчелите с посещение на пчелин и тиймбилдинг активности сред природата. А накрая всички получават вкусен мед. 🍯🐝

банер на подарък Истински мед

Корпоративни подаръци

Медът е дълбоко вкоренен в българската и европейската култура като един от най-ценните и значими подаръци. Както в сватбените традиции, така и в поговорки и мъдрости, той е знак на гостоприемство и е предпочитан жест. Когато медът е произведен от местни пчелари, носи енергията, силата и полезните качества на българските земи. С покупка от нашата платформа подкрепяте пчеларя производител и подпомагате развитието на този земеделски отрасъл в България 🇧🇬

банер на Абонамент за мед

Абонамент за офиса

Здравето на служителите и балансът между работата и личния живот са сред основните ценности, които модерните компании следват. Какво по-хубаво от бурканче мед в кухнята на офиса като сладка и здравословна добавка към кафето или чая? Подарете здраве на вашите служители с вълшебния еликсир на пчелите. И всички ще бъдат мотивирани и от факта, че с всяко бурканче от "Истински мед" подкрепяте природата и българското пчеларство. А под капака се крие изненада 🌼

Осинови кошер

4 буркана истински мед

Всеки месец вие ще получавате по 4 буркана мед от избрания от вас пчелар, които да споделите в офиса, с клиенти или като подарък за бизнес партньори.

Тиймбилдинг посещение

Запознайте се с пчеларя, когото подкрепяте и с осиновените си пчели! В посещението са включени лекция за живота на пчелите, дегустация на мед, наблюдение на работата на пчеларя.

Персонализиран етикет

Заедно ще изберем специален етикет за вашите бурканчета, така че да отразяват ценностите на компанията и да са запомняща се запазена марка на вашия мед - възможностите са неограничени!

Брандиран кошер

Боядисайте кошера си във фирмените цветове или поставете табелка с името или логото на своята компания. Направете го заедно при посещението на пчелина като teambuilding активност!

Годишен доклад за устойчиво развитие

Вашият кошер е значима част от екосистемата на района си - пчелите опрашват милиони цветове ежедневно и допринасят за биоразнообразието около себе си. Ние ще опишем техните постижения и ще ви предоставим доклад с измеримите ползи за годината.

Сертификат за подкрепа и име на пчелата майка

Сертификатът е един символичен жест, който ще може да закачите на стената в офиса си и да споделите с всички доброто дело на вашата компания. А кръщаването на пчелата майка на кошера ви може да се превърне в забавно групово занимание - кой ще измисли най-оригинално име?

Корпоративни подаръци

Истински мед

Гарантирано качество и произход на вашите подаръци. Знаете от къде идва медът, кой е производителят и на кого сте помогнали да развие бизнеса си с избора на този корпоративен подарък.

Уникален вид и вкус

Медът е безценен подарък във всяка форма, затова ще ви помогнем с идеи и дизайн за вашия подарък. Разчитайте на нас за предложение за вида мед, етикета, бурканчето и опаковката му.

Концепция и послание

Външният вид не е всичко. Важна е идеята зад всеки подарък и именно затова ние ще ви помогнем с идеи как да обвържете меда с вашите история и бранд.

Абонамент за офиса

Гарантирано качество

Абонирайки се за мед от нашите пчелари, получавате гаранция за качеството и произхода му. Всеки мед, който ние предлагаме, е преминал 3 лабораторни теста и е пакетиран по стандартите на БАБХ.

Гъвкави условия

Всеки офис е уникален, затова и ние даваме възможност за поръчка на големи и малки количества мед в различни разфасовки. Ще ви помогнем да декорирате своя меден кът с ръчно изработени дървени стойки от наш пчелар.

Ваучери за служителите

Няма място в офиса? Няма проблем! Подарете на своите служители ваучер, с който да закупят мед от нашия онлайн магазин. Доставката оставете на нас!

"С удоволствие ви споделяме скорошния ни проект за подаръци, който реализирахме с Истински мед, така че да подарим на съмишлениците на The Business Institute храна за мисълта и наслада за небцето.🐝🧠 Подкрепяме мисията на „Истински мед“ с 18 ръце и се радваме, че успяхме да си партнираме по този сладък проект. "
The Business Institute официално лого
Моника Гълъбинова
Маркетинг специалист
" Super proud parents of our adopted hive ... and guess what? Our first jars of honey are here! 60 000 bees are saved and have an Argo home! How to help too? Well, adopt a hive! Special thanks to Pollenity for the amazing idea and unique service We really enjoy the passion and care to details that you work with! "
AgroVentures digital лого
The Argonauts
Argo Ventures Digital

Снимки от нашите клиенти

Изберете своя

Имате желание да се включите?

Close Menu
×
×

Cart