Корпоративна социална отговорност - Осинови корпоративен кошер

0
icon icon
icon icon

0

Програма за корпоративна социална отговорност, подкрепяща българските пчелари и каузата на пчелите

icon

Осинови
кошер

“Осинови кошер” за корпоративни клиенти е социално отговорна програма, която предлага комплексно решение за проблемите в пчеларската индустрия. Осигурява гарантирана подкрепа за пчеларите, които ще полагат грижи за вашия кошер и ги стимулира да увеличат популацията на пчели в техния регион. Чрез нея служителите в компанията ще могат да се докоснат лично до света на пчелите с посещение на пчелин и тиймбилдинг активности сред природата. А накрая всички получават вкусен мед.

icon

Корпоративни подаръци

Медът е дълбоко вкоренен в българската и европейската култура като един от най-ценните и значими подаръци. Както в сватбените традиции, така и в поговорки и мъдрости, той е знак на гостоприемство и е предпочитан жест. Когато медът е произведен от местни пчелари, носи енергията, силата и полезните качества на българските земи. С покупка от нашата платформа подкрепяте пчеларя производител и подпомагате развитието на този земеделски отрасъл в България

icon

Абонамент за офиса

Здравето на служителите и балансът между работата и личния живот са сред основните ценности, които модерните компании следват. Какво по-хубаво от бурканче мед в кухнята на офиса като сладка и здравословна добавка към кафето или чая? Подарете здраве на вашите служители с вълшебния еликсир на пчелите. И всички ще бъдат мотивирани и от факта, че с всяко бурканче от "Истински мед" подкрепяте природата и българското пчеларство. А под капака се крие изненада

Осинови кошер

image image
icon

4 буркана истински мед

Всеки месец вие ще получавате по 4 буркана мед от избрания от вас пчелар, които да споделите в офиса, с клиенти или като подарък за бизнес партньори.

icon

Персонализиран етикет

Заедно ще изберем специален етикет за вашите бурканчета, така че да отразяват ценностите на компанията и да са запомняща се запазена марка на вашия мед - възможностите са неограничени!

icon

Годишен доклад за устойчиво развитие

Вашият кошер е значима част от екосистемата на района си - пчелите опрашват милиони цветове ежедневно и допринасят за биоразнообразието около себе си. Ние ще опишем техните постижения и ще ви предоставим доклад с измеримите ползи за годината.

icon

Тиймбилдинг посещение

Запознайте се с пчеларя, когото подкрепяте и с осиновените си пчели! В посещението са включени лекция за живота на пчелите, дегустация на мед, наблюдение на работата на пчеларя. Максималният брой хора за едно посещение са 30.

icon

Брандиран кошер

Боядисайте кошера си във фирмените цветове или поставете табелка с името или логото на своята компания. Направете го заедно при посещението на пчелина като teambuilding активност!

icon

Сертификат за подкрепа и име на пчелата майка

Сертификатът е един символичен жест, който ще може да закачите на стената в офиса си и да споделите с всички доброто дело на вашата компания. А кръщаването на пчелата майка на кошера ви може да се превърне в забавно групово занимание - кой ще измисли най-оригинално име?

Корпоративни коледни подаръци

image image
icon

Истински мед

Гарантирано качество и произход на вашите подаръци. Знаете от къде идва медът, кой е производителят и на кого сте помогнали да развие бизнеса си с избора на този корпоративен подарък.

icon

Персонализация на всеки буркан

Всеки един буркан ще носи вашия почерк и бранд. Нашите персонални етикети и печати ще ви позволят да дадете посланието, което искате по стилен и елегантен начин.

icon

Екологична декорация

Във всеки аспект на нашите продукти е заложена мисията ни за опазване на околната среда. Декорацията, която правим е от естествени материали и се прави ръчно. Гарантираме ви уникален и красив вид, който ще остави положително усещане в получателя.

icon

Цялостни предложения

За да направим вашия избор по-лесен сме подготвили пакети, от които можете да изберете най-добрия за вас. Те са разнообразни и достатъчно гъвкави, за да отговарят на нуждата на всяка компания.

Абонамент за офиса

image image
icon

Истински мед

Абонирайки се за мед от нашите пчелари, получавате гаранция за качеството и произхода му. Всеки мед, който ние предлагаме, е преминал 3 лабораторни теста и е пакетиран по стандартите на БАБХ.

icon

Ваучери за служителите

Няма място в офиса? Няма проблем! Подарете на своите служители ваучер, с който да закупят мед от нашия онлайн магазин. Доставката оставете на нас!

icon

Гъвкави условия

Всеки офис е уникален, затова и ние даваме възможност за поръчка на големи и малки количества мед в различни разфасовки. Ще ви помогнем да декорирате своя меден кът с ръчно изработени дървени стойки от наш пчелар.

Споделено от нашите корпоративни клиенти

БНП Париба Лични Финанси се включи в Програмата за запазване на пчелите – Осинови кошер и подкрепи 10 кошера с пчели на семейство Пътови от гр. Тръстеник.
Щастливи сме, че помагаме на българските пчелари, както и на биоразнообразието и увеличаването на популацията на пчели в България. За нас остава вкусния и качествен истински мед. ????

БНП Париба Лични финанси

Корпоративен клиент

image image

„С удоволствие ви споделяме скорошния ни проект за подаръци, който реализирахме с Истински мед, така че да подарим на съмишлениците на The Business Institute храна за мисълта и наслада за небцето.

Подкрепяме мисията на „Истински мед“ с 18 ръце и се радваме, че успяхме да си партнираме по този сладък проект. „

Моника Гълъбинова

Маркетинг специалист

image image

Изключително сме щастливи, че имахме възможността да посетим кошера, който си осиновихме по-рано тази година чрез Истински мед. ????

Сред красива природа, свеж въздух и вкусен мед пчеларят Цветан Иванов ни разказа любопитни факти и предизвикателставата при отглеждането на пчелите. ????

Coherent Solutions - Bulgaria

Корпоративен клиент

image image

С радост съобщаваме, че от днес екипът на „Better Home“ има свой, осиновен кошер с пчели ???????????? Освен, че ще се радваме на 1️⃣0️⃣0️⃣% чист, истински мед ???? ще помагаме на българските пчелари и на едни от най-важните същества на планетата – пчелите????. Вие също може да подарите на Вас ????‍♂️и Вашето семейство????‍????‍???? здраве в бурканче, като се включите в програмата на Истински мед.

Better Home

Корпоративен клиент

image image

Много се радваме да Ви съобщим, че нашето малко семейство се разрастна! ❤️

С помощта на Истински мед и семейство Маринови успяхме да осиновим първия си кошер, а пчелата майка кръстихме Мели????

Chubee Bakery

Корпоративен клиент

image image

„Истински мед“ е програма, която ни спечели със своята иновативност и смисленост: човекът и технологията, обединени в подкрепа на пчелите. Работата с Pollenity върви с удивителна лекота. Гъвкав, динамичен, коректен – такъв е екипът, движещ проекта за насърчаване на устойчивото българско производство на мед.

Велина Филипова

Овергаз общество

image image
Плъзни

Снимки от нашите клиенти

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
Плъзни

Включете се сега

За всякакви въпроси относно нашите социално отговорни програми

savethebees@istinskimed.bg

  Здравейте, ние сме

  Интересуваме се от

  корпоративни подаръци

  Моля, свържете се с нас на

  или


  Регистрация

  Вашите лични данни ще бъдат използвани за обработката на поръчката ви и за други цели, описани в нашата политика на поверителност

  Имате профил?

  Продуктът е добавен в кошницата

  Кошница (0)

  icon

  12.99лв. до безплатна доставка

  Вашата кошница е празна.