Подаръци с кауза - подаръчни ваучери, пакети | Истински мед

0
icon icon
icon icon

0

Сладки подаръци с кауза

Подарете здраве, уют и топли мигове на любимите си хора със селектираните продукти на Истински мед. Нашите предложения включват мед, пчелни продукти и интересни нови подаръци и пакети.

icon

Здравословни пакети

Селекция от подбрани продукти с кауза, които ще донесат топлина и сладки моменти на любимите ви хора.

icon

Подаръчни ваучери

Подарете избор на своите любими хора. Ваучерите на Истински мед могат да бъдат използвани както са конкретен продукт, така и за отделни артикули в магазина.

icon

Натурални продукти

В нашия магазин може да купите различни продукти, които имат гарантирано качество и произход. Добавете нещо специално към вашия подарък.

Здравословни пакети

image image

За онези моменти с чаша чай в ръка под мекото одеало. В този пакет сме включили: буркан мед, дървена бъркалка, чай "Вълшебството на пчелата" и картичка.

Има ли по-ценен подарък от грижата? Пчелите са уникални същества, а техните продукти са незаменими за нашето здраве. В този пакет сме включили: два буркана мед с коледен етикет, 100 гр. пчелен прашец, 20 мл прополисова тинктура и платнена торба за многократна употреба. С включена доставка.

Студените зимни вечери ни задържат вкъщи, но точно тогава можем да усетим онзи уют, от които ни побиват тръпки. Затова в този пакет сме включили: два буркана мед с коледен етикет, дървена бъркалка, две керамични чаши и чай "Вълшебството на пчелата". С включена доставка.

Подаръчни ваучери

image image

Страхотен начин да подарите избор на своите любими хора. Чрез този ваучер за различна стойност те сами ще могат да изберат какво биха искали да вземат от нашия магазин - бурканчета мед, чай или абонамент.

Искате да направите изненада и да подарите някои от нашите абонаменти - тогава тези ваучери са за Вас. Изберете желания от Вас пакет, а след това получателят ще има удоволствието да получава ежемесечни доставки мед без да плати и стотинка.

Натурални продукти

image image

Всяко бурканче Истински мед е 100% чист продукт от български пчелар. Тествано и пакетирано в сертифицирани фабрики. И най-важното - закупено на справедлива цена, която подпомага директно пчеларя.

Този чай събира в себе си труда на пчелите. Специална рецепта от български медоносни билки, разработена за Истински мед от водещ производител на чай в България.

Натурален продукт богат на витамини и минерали. Събрал в себе си богатството на българската природа

Избрани продукти

image

Пакет "Домашен уют"

В този пакет сме включили: два буркана мед с коледен етикет, дървена бъркалка, две керамични чаши и чай "Вълшебството на пчелата". С включена доставка. тук

image

Пакет "Здраве за семейството"

Пчелите са уникални същества, а техните продукти са незаменими за нашето здраве. В този пакет сме включили: два буркана мед с коледен етикет, 100 гр. пчелен прашец, шише прополис и торба за многократна употреба. тук

image

Ваучер за 50 лв.

Страхотен начин да подарите избор на своите любими хора. Чрез този ваучер те сами ще могат да изберат между бурканчета мед, чай или абонамент. тук

image

Чай "Вълшебството на пчелата"

Стоплете студените зимни вечери със специалната ни селекция чай „Вълшебството на пчелата“! Чаят е направен от български медоносни билки с успокояващо и релаксиращо действие. тук

image

Детска книжка "Пчеличката Поли"

В тази книжка сме събрали забавни и полезни материали за деца, за да ги запознаем с важността на пчелите. Книжката има 12 страници с картинки за оцветяване, стикери и игри. тук

Плъзни

Стандартът на Истински мед

Всички продукти в нашия магазин следват принципите на нашата платформа. Ние познаваме нашите доставчици, знаем кой, къде и как е произвел тези продукти и лично ги тестваме преди да ги доставим до вас.

icon

Спаведлива цена

icon

Прозрачност и проследяемост

icon

Доказано качество

icon

Екологично производство и пакетиране

icon

Селектирано лично от нашия екип

icon

Подаръци с кауза и грижа за природата

icon

Спаведлива цена

icon

Прозрачност и проследяемост

icon

Доказано качество

icon

Екологично производство и пакетиране

icon

Селектирано лично от нашия екип

icon

Подаръци с кауза и грижа за природата

Регистрация

Вашите лични данни ще бъдат използвани за обработката на поръчката ви и за други цели, описани в нашата политика на поверителност

Имате профил?

Продуктът е добавен в кошницата

Допълнете поръчката си с нашите най-продавани продукти

Кошница (0)

icon

12.99лв. до безплатна доставка

Вашата кошница е празна.